Cursus

2 dagdelen

€ 550,-

4-6 deelnemers

De talk: een ideaal middel om ideeën te verspreiden
 • Vertaal je boodschap naar een heldere, geloofwaardige en boeiende talk

 • Leer de aandacht vast te houden en een strakke structuur te volgen
 • Ontwikkel jezelf als spreker door te oefenen en te leren van medecursisten

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

ZAKELIJK PRESENTEREN

Moet jij voor je werk weleens presenteren? En wil je dat helderder en geloofwaardiger doen? Volg de cursus Zakelijk presenteren om je presentatievaardigheden een boost te geven! In twee dagdelen leer je een heldere en geloofwaardige talk te geven. Je krijgt technieken aangereikt om de aandacht van het publiek te trekken, een strakke structuur aan te houden en je boodschap succesvol over te brengen.

DOWNLOAD DE BROCHURE (PDF)

RESULTATEN NA DE CURSUS

 • Je beschikt over een professionele talk
 • Je beheerst tools en technieken om een presentatie te structureren
 • Je kunt de aandacht van het publiek trekken en vasthouden
 • Je weet hoe je een boodschap helder en geloofwaardig moet overbrengen

BESCHRIJVING

Tijdens de cursus Zakelijk presenteren ligt de nadruk op het presenteren zelf. Toch leer je tijdens de cursus niet alleen hoe je een presentatie geeft, maar ook hoe je haar voorbereidt en opbouwt. Verder besteden we aandacht aan improvisatietechnieken en aan manieren om je presence te verbeteren.

De cursus is gericht op jouw ontwikkeling als spreker. Je krijgt dus volop de gelegenheid om daaraan te werken. De trainer en de medecursisten faciliteren je daarin, want jij leert van de anderen en zij leren van jou. Je brengt je eigen laptop mee, zodat we ons ook met de vormgeving van je talk kunnen bezighouden. Bovendien stelt dit je in staat om je gestructureerd voor te bereiden.

Je geeft elke training minimaal één presentatie in een veilige omgeving waarin iedereen elkaar van feedback kan voorzien. Daarbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, want we gaan uit van jouw individuele leerdoelen. Tijdens de laatste bijeenkomst verzorg je een presentatie van ongeveer tien minuten die desgewenst wordt opgenomen op video.

GLOBALE OPZET

INTAKE
Na je inschrijving ontvang je een intakeformulier. Je wordt verzocht dat in te vullen en uiterlijk 48 uur voor de eerste training via e-mail toe te sturen.

TRAINING 1 (3,5 UUR)
Allereerst maken we kennis, bespreken we de leerdoelen en behandelen we de theorie rondom zakelijke presentaties. Na de pauze behandelen we het begin en de kern van de talk. We oefenen verschillende keren met beide onderdelen.

TRAINING 2 (3,5 UUR)
We beginnen met een terugblik op training 1 en gaan aan de slag met het slot van de talk. Daarna oefenen we de gehele talk meermaals.

AFRONDING
Uiterlijk twee weken na afloop van de cursus ontvang je een individueel rapport, gebaseerd op je persoonlijke leerdoelen.

KALENDER

De cursus vindt plaats op verschillende data en locaties. Hieronder vind je de kalender voor 2020. Neem contact op als je jezelf voor een van deze cursussen wilt inschrijven.

 • donderdag 10/09/20 en 17/09/20 in AMSTERDAM
 • vrijdag 16/10/20 en 23/10/20 in DEN HAAG
 • maandag 09/11/20 en 16/11/20 in UTRECHT
 • dinsdag 08/12/20 en 15/12/20 in ROTTERDAM

INCOMPANY

De Presenteerschool biedt deze cursus ook incompany aan. Interesse? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

SPECIFICATIE

TRAININGSKOSTEN
De cursus Zakelijk presenteren kost € 550,- exclusief btw.

TRAININGSMATERIAAL
Het trainingsmateriaal zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor de tussentijdse begeleiding en de eindevaluatie.

ARRANGEMENTEN
Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet betaal je in totaal € 100,- exclusief btw.

ALLES OP EEN RIJ

Training, materiaal en begeleiding: € 550,-
Accommodatie en arrangement: € 100,-

Totaal (ex btw): € 650,-

BETAALWIJZE
Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dien je binnen 14 dagen na factuurdatum, maar uiterlijk voor aanvang van de cursus te voldoen.

INCOMPANY
Liever een incompanytraining? Vraag een offerte aan!

WIL JIJ JE ERVARING DELEN?

Deel hier je ervaring na het volgen van onze training.

Hartelijk dank!

SCHRIJF EEN BEOORDELING