Cursus

2 dagdelen

€ 550,-

4-6 deelnemers

Personal branding
 • Vergroot je zichtbaarheid als professional
 • Leer je eigen personal brand overtuigend uit te dragen
 • Ontwikkel jezelf als spreker door te oefenen en te leren van medecursisten

Wij reageren altijd binnen 24 uur!

PERSONAL BRANDING

Je werkt al jaren voor dezelfde werkgever en denkt regelmatig na over je toekomst. Welk perspectief heb ik bij mijn organisatie? Wat wil ik eigenlijk: hier blijven werken of een andere weg inslaan? En hoe vergroot ik mijn zichtbaarheid, zodat ik mijn loopbaan een boost kan geven? Allemaal vragen die je graag zou willen beantwoorden, maar je weet niet hoe.

Herkenbaar? Schrijf je in voor de cursus Personal Branding! Wij helpen je om de volgende stap in je loopbaan helder te krijgen en je zichtbaarheid als professional te vergroten. Je krijgt inzicht in je eigen merktemplate, schrijft je merkverhaal en leert hoe je jezelf overtuigend presenteert, op een manier die bij jou past.

DOWNLOAD DE BROCHURE (PDF)

RESULTATEN NA DE CURSUS

 • Je kent jouw eigen personal brand
 • Je hebt een krachtig merkverhaal
 • Je beheerst tools en technieken om je pitch te structureren en je boodschap geloofwaardig over te brengen
 • Je beschikt over een professionele pitch en een actieplan om je merk uit te dragen

BESCHRIJVING

Tijdens de cursus Personal branding leer je om je eigen merk neer te zetten en dat uit te dragen.

De cursus is erop gericht om ervoor te zorgen dat jij jezelf kunt verkopen. Je krijgt dus volop de gelegenheid daaraan te werken. De trainer en de medecursisten faciliteren je daarin, want jij leert van de anderen en zij leren van jou. Je brengt je eigen laptop mee, zodat we ons ook met de vormgeving van je merk en pitch kunnen bezighouden.

Je geeft je pitch in een veilige omgeving waarin iedereen elkaar van feedback kan voorzien. Daarbij staat jouw persoonlijke ontwikkeling centraal, want we gaan uit van jouw individuele leerdoelen. Tijdens de laatste bijeenkomst verzorg je een elevator pitch die desgewenst wordt opgenomen op video.

GLOBALE OPZET

INTAKE
Na je inschrijving ontvang je een intakeformulier. Je wordt verzocht dat in te vullen en uiterlijk 48 uur voor de eerste training via e-mail toe te sturen.

TRAINING 1 (3,5 UUR)
We maken kennis en bespreken de leerdoelen. Vervolgens breng je de huidige situatie in kaart. Dan besteden we aandacht aan je ambities en leer je hoe je tot een eigen merktemplate komt. Je brengt jouw onderscheidende kenmerken in kaart en vertaalt die naar een krachtig verhaal. Aan het eind van de training heb je je personal brand op papier staan.

TRAINING 2 (3,5 UUR)
We blikken terug op training 1. Je werpt een laatste blik op je merktemplate en levert de definitieve versie af. Vervolgens leer je hoe je jouw brand presenteert. Je geeft je pitch meermaals en ontvangt hier feedback op. Aan het einde van de training stel je een actieplan op om je personal brand uit te dragen.

AFRONDING
Uiterlijk twee weken na afloop van de cursus neemt de trainer contact met je op om de voortgang van je actieplan te bespreken.

KALENDER

De cursus vindt plaats op verschillende data en locaties. Hieronder vind je de kalender voor 2020. Neem contact op als je jezelf voor een van deze cursussen wilt inschrijven.

 • woensdag 09/09/20 en 16/09/20 in AMSTERDAM
 • donderdag 15/10/20 en 22/10/20 in DEN HAAG
 • vrijdag 06/11/20 en 13/11/20 in UTRECHT
 • maandag 07/12/20 en 14/12/20 in ROTTERDAM

INCOMPANY

De Presenteerschool biedt deze cursus ook incompany aan. Interesse? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken!

SPECIFICATIE

TRAININGSKOSTEN
De cursus Personal branding kost € 550,- exclusief btw.

TRAININGSMATERIAAL
Het trainingsmateriaal zit bij de prijs inbegrepen. Dat geldt ook voor de tussentijdse begeleiding en de eindevaluatie.

ARRANGEMENTEN
Voor het gebruik van de accommodatie, koffie/thee en een uitgebreid lunchbuffet betaal je in totaal € 100,- exclusief btw.

ALLES OP EEN RIJ

Training, materiaal en begeleiding: € 550,-
Accommodatie en arrangement: € 100,-

Totaal (ex btw): € 650,-

BETAALWIJZE
Na ontvangst van je aanmelding versturen we de factuur. Deze dien je binnen 14 dagen na factuurdatum, maar uiterlijk voor aanvang van de cursus te voldoen.

INCOMPANY
Liever een incompanytraining? Vraag een offerte aan!

WIL JIJ JE ERVARING DELEN?

Deel hier je ervaring na het volgen van onze training.

Hartelijk dank!

SCHRIJF EEN BEOORDELING