De talk: een ideaal middel om ideeën te verspreiden

ZAKELIJK PRESENTEREN

Verspreid je professionele boodschap op een heldere en geloofwaardige manier

Personal branding

PERSONAL BRANDING

Vergroot je zichtbaarheid als professional door je personal brand uit te dragen

Storytelling

STORYTELLING

Breng je professionele boodschap over in een verhalende vorm

Pitchen

PITCHEN

Overtuig je publiek in korte tijd van jouw product, idee of dienst

DE DIGITALE DOCENT

Verbeter je digitale vaardigheden als docent in het beroepsonderwijs

De digitale bedrijfstrainer 1

DE DIGITALE BEDRIJFSTRAINER

Verbeter je digitale vaardigheden als bedrijfstrainer

Individuele coaching

INDIVIDUELE COACHING

Verbeter je presentatievaardigheden in een individueel traject

PRESENTATIETRAININGEN OP MAAT

Bij De Presenteerschool kun je terecht voor verschillende presentatietrainingen. We richten ons primair op Zakelijk presenteren, Personal branding, Pitchen en Storytelling. We verzorgen ook incompany trainingen en online workshops. Dankzij onze maatwerkgarantie is ons aanbod gegarandeerd toegesneden op jouw behoeften.

Presentatietrainingen op maat

Wij stemmen onze presentatietrainingen altijd op jouw persoonlijke wensen af. We beginnen met een intakegesprek om je doelen te bespreken en je startniveau te bepalen. Je kunt ook zelf input leveren. Wil je casussen inbrengen? Wil je extra aandacht aan een specifieke vaardigheid besteden? Wil je voorbereid worden op een speciale gelegenheid? Het kan allemaal! Wij brengen je behoeften in kaart en richten ons aanbod erop in. Zo benutten we de tijd optimaal en kun je de inhoud van het traject direct toepassen in de praktijk.

STEL JE EIGEN PRESENTATIETRAINING SAMEN

Hoewel ons vaste aanbod de basis vormt van ons trainingscentrum, zijn deze presentatietrainingen niet in beton gegoten. Mocht je bijvoorbeeld op zoek zijn naar een cursus waarin je personal branding combineert met storytelling- en pitchtechnieken, gevolgd door een individueel coachingstraject, dan stellen wij die cursus graag voor je samen.

Presentatietrainingen op maat 1

Overigens doen we dat altijd in goed overleg: datgene wat jij wilt leren, vormt het uitgangspunt bij de ontwikkeling van een training. Voor De Presenteerschool is het van essentieel belang dat onze presentatietrainingen voor elke deelnemer tastbare resultaten opleveren.

MEER WETEN?

Wil je een van onze presentatietrainingen volgen? Heb je meer informatie nodig? Zou je graag een andere vraag willen stellen?

+31 6 18 285 639

Je kunt ook het onderstaande contactformulier invullen en dan krijg je binnen 24 uur een reactie.